DE MEEVAART | 23 juni 2022 19.00 - 21.00u

ONDERWIJS

Koop hier je kaartje

Bepaal tijdens het live event naar welk initiatief jouw donatie gaat

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
MELD JE HIER AAN

WAT IS COÖPERATIE 10 LIVE?

Coöperatie10Live organiseert events waar we met elkaar onze donaties en 2.500 euro verdelen over maatschappelijke initiatieven die zich inzetten voor de buurt rond een maatschappelijk onderwerp.

Donderdag 23 juni is het thema: ONDERWIJS

'Samen staan we sterker', dat is de kern van Coöperatie 10. Een ondernemend samenwerkingsverband waar we samen werken om meer te bereiken dan ieder voor zich.

BUURTHELDEN 23 JUNI

Steun onze buurthelden die zich inzetten voor ONDERWIJS

AMIRA AMIN - 782,50 EURO GEDONEERD

Stichting Vrouwen voor Vrouwen organiseert activiteiten voor vrouwen en kinderen zoals: workshops gezond koken, sporten en buurtsalon. Tijdens deze laagdrempelige activiteiten leren vrouwen en kinderen gezond te leven!

https://www.facebook.com/HandigeVrouwen

SAMIRA, TOURIA en LATIFA - 782,50 EURO GEDONEERD

Al-Amal geeft iedere week huiswerkbegeleiding aan kinderen van de basisschool. Samen met de ouders en scholen zorgen zij voor minder acherstand bij de kinderen die extra begeleiding nodig hebben.

TRIX GROOFF - 1.065,- EURO GEDONEERD

De Italiaanse school zet zich in voor het recht op inclusief onderwijs volgens het VN verdrag voor personen met een handicap. Wanneer er voldoende ouders en andere organisaties mee doen kan er zelf een school opgezet worden in overleg met de wethouder.

STEUN ONZE BUURTHELDEN

AGENDA

Coöperatie10Live wordt een indrukwekkende en waardevolle ervaring om niet snel te vergeten en waar veel over zal worden gesproken. 

Ieder live event gaat over een thema die we met elkaar bepalen. Binnen het gekozen thema nodigen wij iedere keer buurthelden uit waaronder wij met elkaar 2.500 euro verdelen + 100% van de opgehaalde donaties. Samen maken wij het verschil.

Donderdag 23 juni:

18.45-19.00u: Inloop met een drankje, soep en taart

19.00-19.45u: Buurthelden aan het woord en Q&A

19.45-20.00u: Pauze

20.00-21.00u: Verdeling van het geld

Volgende Live Event:

Nog nader te bepalen in september

Het thema wordt donderdag 23 juni gekozen

DE BUURTHELDEN

Dit zijn de buurthelden van voorgaande live events

DONDERDAG 19 MEI 2022 - thema GEEN HONGER

OUARDA EL MORABET - 736,47 EURO GEDONEERD

Life&Style brengt verandering voor mensen die in armoede leven. Ook bekend van de weggeefwinkel en krachtmoeders.

HABIBA BOUANAN - 736,47 EURO GEDONEERD

Stichting Prachtvrouw motiveert vrouwen met een migrantenachtergrond om het maximale uit zichzelf te halen en het verschil te maken voor anderen. Ook bekend van Buurtmoeders aan zet en Actieve Vrouwen.

GIANNI DA COSTA - 578,82 EURO GEDONEERD

Genomineerd voor Amsterdammer van het jaar voor zijn inzet voor ongedocumenteerde gezinnen met zijn initiatief Giving Back.

DAPPERE DAMES - 618,24 EURO GEDONEERD

Als gevolg van de coronacrisis zijn velen hun inkomsten en bijverdiensten kwijtgereaakt. Wie weinig had, heeft ny nog minder. En dus moeten we als buurtgenoten klaar staan om te helpen.

DONDERDAG 9 JUNI 2022 - thema ONGELIJKHEID VERMINDEREN

AZZEDINE WAJGALI - 911,43 EURO GEDONEERD

Om jongeren klaar te stomen voor de toekomst biedt Native Oost perspectief door hulp bij het zoeken naar talent, het opbouwen van een netwerk en toegankelijke en praktische cursussen en workshops op verschillende leefgebieden.

https://nativeoost.nl/

PALMIRA LIEUW-HIE - 591,43 EURO GEDONEERD

Vereniging AANEEN zet zich in voor projecten waar kwetsbare groepen mensen bij gebaat zijn. Het organiseren en stimuleren van sociaal culturele activiteiten en helpt hulpbehoevende buurtondernemers (in spe).

https://verenigingaaneen.nl/

SHAZIA en JASMIN ISHAQ - 591,43 EURO GEDONEERD

Stichting MOI heeft diverse projecten gerealiseerd die bijdragen aan een gezonde inburgering, samenhorigheid, verminderen van taalachterstand en kennis voor diverse welzijnsinstanties en initiatiefnemers.

http://www.buurthuisarchipel.nl/

SHADY KASAS - 545,71 EURO GEDONEERD

De Cyberbank is een soort Voedselbank, maar dan voor laptops en digitale ondersteuning.
Bij de Cyberbank kunnen mensen met een minimum inkomen terecht voor een laptop en ondersteuning bij digitale hulpvragen. Wij zamelen oude laptops in, knappen op, delen uit, ondersteunen en recyclen. Zo kan iedereen meedoen aan een samenleving waarin bijna alles en iedereen online is.

http://www.cybersoek.nl